نوشته شده توسط : صادق عزیزی

تنش گرمای انتهای فصل یکی از مهم ترین عوامل غیر زیستی محدود کننده عملکرد گندم در جهان است. با توجه به پدیده گرمایش جهانی و پیش بینی افزایش دمای محیط از ۱ / ۸ تا ۵ / ۸ درجه سانتیگراد تا پایان قرن جاری (2011 ,.Farooqet al)، اهمیت این تنش روز به روز فراگیرتر نیز می شود. تنش گرما بسیاری از فرآیندهای سلولی را متاثر می سازد. فتوسنتز یکی از حساس ترین فرآیندهای فیزیولوژیکی به افزایش دما است و کاهش در فتوسنتز در اثر افزایش دما منجر به محدودیت در رشد گندم و در نهایت کاهش عملکرد آن می شود.



:: موضوعات مرتبط: جی تک , ,
:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 مرداد 1399 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد